Wij maken deel uit van Hotelbeds Group, een toonaangevend Europees reisbedrijf dat diensten verleent aan meer dan 30 miljoen klanten in 180 landen, onder een groot aantal verschillende merknamen.

We bouwen op een professioneel team met jarenlange ervaring in zowel de reissector als de online-industrie. Wij zijn gespecialiseerd in transferdiensten en we bieden momenteel meer dan 8.000 transfers aan van luchthavens, havens, treinstations en hotels in 110 landen.

Desalniettemin streven wij naar de verbetering en uitbreiding van onze portfolio door onze activiteiten verder te ontwikkelen en willen we nieuwe doelen en bestemmingen over de hele wereld bereiken.

Wij richten ons op individuele reizigers op zaken- of plezierreis en bieden hen een hoogwaardige en betrouwbare dienstverlening. Comfort en veiligheid zijn onze belangrijkste prioriteiten. Wij werken alleen samen met betrouwbare transportbedrijven en selecteren onze overzeese partners zorgvuldig om ervoor te zorgen dat onze transfers aan de hoogste standaards voldoen.